top of page

Nieuwsbrief KKN februari 2023


Beste Soos-leden en KKN-donateurs,

Het bestuur van Kunst Kring Nunspeet heeft goed nieuws. Daarvan stellen we jullie hierbij graag op de hoogte, met ook een uitnodiging voor deelname aan een nieuwe expositie in maart 2023. Het thema daarvan is ‘Water’, zoals jullie verderop kunnen lezen.


NIEUWE WEBSITE

De nieuwe website van KKN is in de lucht: www.kunstkringnunspeet.nl We nodigen jullie uit om deze te bekijken en aan te geven hoe gebruiksvriendelijk de site voor jullie is. Wellicht kunnen we deze nog verbeteren; geef opmerkingen en/of wijzingen door aan de secretaris van KKN, Jaap de Zeeuw, via het mailadres: jhdezeeuw @ iname.com


KUNST-KIJK-LOTING

Er is nog meer goed nieuws. In mei organiseren we een KUNST-KIJK-LOTING. Alle kunstenaars van KKN en de Soos kunnen hieraan meedoen door een vrij werk in te sturen. Alle Nunspeters kunnen meedingen naar het winnen van een heus Nunspeets kunstwerk. Meer informatie hierover vinden jullie op de website van KKN.


POP-UP- EXPOSITIE IN MAART THEMA: WATER!

Zaterdag 4 maart opent de KKN een nieuwe Pop-up-expositie, aan de Marktstraat 11a in Nunspeet (rechts naast Marktzicht). Het thema van deze expo is ‘Water’. Zij duurt tot en met 31 maart. Hiervoor kunnen alle donateurs van KKN en de Soos-leden, kunstwerken die passen in het thema inleveren. Dat kan op donderdag 2 maart tussen 10-12 uur aan de Marktstraat 11a (mocht dit helemaal niet uitkomen, neem dan even contact met Wim van Geenen, tel: 06-51336406 (tot 12 uur!)).

Je kunstwerk(en) kan (kunnen) de hele maand gratis hangen. Echter, bij verkoop vraagt KKN een bedrag van 10% van het verkoopbedrag, ter bestrijding van de onkosten. Graag nodigen we kunstenaars die hun werken willen tentoonstellen uit ook een dag(deel) als suppoost mee te draaien. Let op: exposeer je niet, maar wil je wel een dag(deel) surveilleren, dan ben je van harte welkom! Graag aanmelden bij de secretaris op mailadres: jhdezeeuw@iname.com De openingstijden worden afgestemd op het aantal suppoosten dat zich aanmeldt, dus geef je vooral op! De opening op zaterdag 4 maart om 11.00 uur, krijgt een ludiek tintje. Daarover horen jullie later meer.

KIJK NOU! KUNST WERKGROEP OPGEHEVEN

Na een aantal exposities op twee mooie locaties in Nunspeet heeft de werkgroep Kijk nou! KUNST zichzelf opgeheven. Het bestuur van KKN bedankt de werkgroep leden hartelijk voor hun inzet. Intussen werkt het bestuur verder aan het vinden van een vaste galerieruimte. Dat is lastig en heeft dus tijd nodig. Tot dat moment proberen we een aantal Pop-up-exposities met een speciaal thema te organiseren. Die van maart, met als thema ‘Water’ is de eerste. Oproep aan de KKN-donateurs Op de website vinden jullie de profielen van jezelf en mede-kunstenaars. Deze wil KKN graag actualiseren. Willen jullie aangeven of de informatie nog klopt? En eventueel een (nieuwe) foto en/of verhaaltje insturen. Als je er nog niet staat, lever dan een foto met een verhaaltje en je gegevens aan de secretaris, zodat je ook op de website geplaatst kan worden.

Comentarios


bottom of page