top of page

KKN opent opnieuw haar pop-up deuren

Gedurende de maand maart organiseert kunstkring Nunspeet opnieuw een pop-up tentoonstelling. Dit keer in het leegstaande locatie aan de Marktstraat 11a (rechts naast cafetaria Marktzicht. De opening vindt plaats op zaterdag 4 maart. Met het thema van deze expositie is “water” zijn uiteenlopende kunstwerken te zien van locale kunstenaars.

Op de dag van de opening zaterdag 4 maart zal een ‘waterverf-hoek’ voor kinderen en volwassenen worden ingericht waar met de verf-centrifuge een collage gemaakt gaat worden.

Voor de kunstkring is het inmiddels de derde pop-up locatie, na eerder onder de naam KijkNouKUNST een galerie aan de Spoorlaan en aan de Stationslaan te hebben georganiseerd. Kunstkring Nunspeet is blij dat opnieuw een leegstaande locatie belangeloos beschikbaar is gesteld door de pandeigenaar. Door gebruik te maken van leegstaande panden wil de kunstkring de leefbaarheid in het dorp vergroten en ook inhoud geven aan het begrip Nunspeet kunstenaarsdorp.

De galerie is niet alleen een mogelijkheid voor lokale kunstenaars hun werk te tonen maar ook een plek om elkaar te ontmoeten en creativiteit uit te wisselen. Bezoekers aan de galerie zijn in de gelegenheid op deze plek werk van lokale kunstenaars te kopen; kunst in verschillende vormen zoals klassiek en modern schilderwerk, fotografie, beeldhouw- en textielkunst.


Het klusteam overlegt in de nieuwe ruimte.

Comentários


bottom of page