top of page

Duo-expositie Julia Jiskoot en Marloes Otten

Er is weer een nieuwe duo-expositie bewonderen in Veluvine. Dit keer met werk van kunstenaars Julia Jiskoot en Marloes Otten. De expositie is te zien in mei & juni 2023.


Over het werk van Julia Jiskoot

Julia is een beeldend kunstenaar uit Nunspeet met een grote passie voor kleur, vorm en materiaal. "Al meer dan 25 jaar maak ik kunstwerken voor particulieren en bedrijven. Mijn werk bestaat uit schilderijen, muurschilderingen, beelden en restauratieprojecten. Hierbij werk ik met diverse materialen van steen tot hout en van olieverf tot aquarel". In Veluvine exposeer ik met mijn keramieke beelden gecombineerd met hout of steen.

Over het werk van Marloes Otten

Marloes is een gepassioneerd autodidactisch kunstenaar, die figuratieve retro-pluralistische kunstwerken maakt. Haar schilderijen zijn kunstwerken of kleine reeksen die qua techniek en stijl sterk kunnen verschillen. Het onderwerp en haar verbeelding bepalen de vorm van haar figuratieve werken. Hierdoor is er in de expositie in Veluvine een grote diversiteit zichtbaar die varieert van olieverf, acrylverf, mixed media, pen, potlood of digitale kunst.


*Alle exposities zijn het hele jaar door gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van Veluvine, mits de zaal niet verhuurd is.

Comments


bottom of page