top of page

KKN organiseert Kunst-Kijk-Loting

Kunst van Nunspeetse kunstenaars verdient de aandacht van alle inwoners en bezoekers van onze mooie gemeente. Daarom houdt de KunstKring Nunspeet  in april-mei 2024 een kunstloting voor iedereen die ook maar een beetje van kunst houdt. 

kunstkijkloting poster 2024.jpg

De loting gaat als volgt: kunstwerken van Nunspeetse kunstenaars zijn van 8 april tot 7 mei te zien op deze website en in de tentoonstelling in het gemeentehuis. Als je oogt valt op een werk dat je boeit, een kunststuk dat je graag aan je muur zou willen zien of in je tuin, kun je op dit kunstwerk stemmen. Omschrijf wáarom je het zo mooi vindt en waarom je dit kunstwerk graag zouden willen winnen. Onder alle inzenders worden er twee werken verloot.

Het voorwerk - kunstenaars aan zet!

Alle kunstenaars uit gemeente Nunspeet e.o., donateurs van KunstKring Nunspeet of leden van de kunstsoos hebben de gelegenheid om een eigen werk in te leveren op 5 april in het gemeentehuis en een foto daarvan te mailen naar de secretaris van de KKN. De foto's worden openbaar gemaakt op deze website en zijn te zien in de tentoonstelling in de hal van het gemeentehuis.

 

De loting - stem en win!

Als website-bezoeker www.kunstkringnunspeet.nl  of bezoeker van de tentoonstelling in het gemeentehuis kies je een werk uit dat je zou willen winnen. De deadline voor het insturen van je motivatie is 7 mei 2024. Daarna blijft de totale verzameling kunstwerken nog een tijdje geplaatst op deze website, ditmaal met alle commentaren en verkoopprijs erbij. Die commentaren zijn waardevol en bijzonder om te lezen voor de betreffende kunstenaars en voor kunstliefhebbers. Heb je niet gewonnen maar wil je het werk kopen, dan kun je na afloop van de tentoonstelling in contact treden met de kunstenaar.

De keuze

Hierna volgt de verloting: twee commentaren uit alle inzendingen winnen een kunstwerk. Eén lot is gekozen uit het kunstwerk dat de meeste stemmen heeft gekregen. Het andere lot is willekeurig getrokken uit alle commentaren. 

Op 10 mei worden in de hal van het gemeentehuis de winnaars bekend gemaakt.

De gelukkige inzenders ontvangen het kunstwerk van hun keus.

De kunstenaar mag een rekening ter grootte van € 500 naar ons sturen (indien van toepassing: inclusief btw).

De overhandiging van het kunstwerk gaat in overleg tussen de winnaar en de kunstenaar.

De uitslag

Deze Kunst-Kijk-Loting is mogelijk door financiële steun van het Van den Broek Lohman Fonds en  de gemeente Nunspeet.

bottom of page